Yine hedef gösterdi, yine tehdit etti! Erdoğan’dan Fatih Portakal’a: Bu millet patlatır enseni

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni hedefi Fox TV sunucusu Fatih Portakal. Geçtiğimiz günlerde Portakal, programında yaptığı bir yorum sebebiyle Erdoğan’ın hedefi haline gelmişti. Portakal, bugün de Erdoğan’ın hedefindeydi

Erdoğan, Konya’da yaptığı konuşmada yandaşların hedefindeki FOX TV sunucusu Fatih Portakal’ı tehdit etti.

Erdoğan Konya’da yaptığı konuşmada, “Portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir nedir! Çıkmış sokağa çağırıyor. Haddini bil haddini! Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni” diyerek Fatih Portakal’ı hedef gösterdi.

Reklamcılık

Ne olmuştu?

Portakal, 11 Aralık’ta yayınlanan ana haber bülteninde yaptığı yorum sebebiyle yandaşların hedefi haline gelmişti.

Portakal, bülten sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bizim polisimizle alay edenler, bizim polisimizin zulüm ettiğini söyleyenler, kendi bakın polisleri ne yapıyorlar? Bizim polislerimiz insaflı. Avrupa demokrasi dersinden de özgürlüklerden de sınıfta kalmıştır” şeklindeki sözlerini yayınladıktan sonra Türkiye’de bir sokak protestonun neden mümkün olamayacağı yönünde şu yorumları yaptı:

“Geçtiğimiz günlerde Sayın İbrahim Kalın’ın, ‘insanların barışçıl gösteri yapmalılar’ diye sözleri vardı. Türkiye’de barışçıl protesto, polis memurlarının amirlerinden aldıkları emirlerle bunun mümkün olmayacağını biliyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanı, icraatın başında olduğu için böyle söylüyor. Aslında gerçeği bilenler de var. Samimi mi sözünde? Samimi değil. Ben samimi miyim? Haydi bakalım, barışçıl bir eylem için protesto edelim. Zamları protesto edelim. Doğalgaz zamlarını. Haydi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak sokağa, korkudan, endişeden? ‘Dayak yerim’ vesaire. ‘Hakkımı arayacağım; ama ne yaparım? Başım derde girer mi, girmez mi?’ Kaç kişi çıkar Allah aşkına, söyler misiniz? İşte bu şekilde toplumsal muhalefeti, bireysel ve toplumsal muhalefeti baskı altına almaya, yıldırmaya çalışıyorlar. En doğal hak; ama maalesef uygulanamıyor. Fransa olmuş, Türkiye olmuş, çok da fark etmiyor açıkçası.”

16 Aralık’ta Denizli’de hedef Portakal’dı

Erdoğan, 16 Aralık’ta Denizli’de yaptığı konuşmada Portakal’ı halkı sokağa çağırmakla suçlamış ve “edep, fukarası, kendini bilmez, terbiyesiz” sözleriyle yüklenmişti.

Fatih Portakal: “Edepsiz ve ahlaksız demeseydi iyiydi”

Fatih Portakal, bu sözlere karşı Twitter hesabından kısa bir yorum yaparak “‘Başları kesilmelidir,’ diyene de bir iki laf edilseydi keşke. Her şey bir tarafa, ‘edepsiz ve ahlaksız’ demeseydi iyiydi” dedi.

Video: YOL TV

Gazetelink Medya

Gazetelink Medya

Haberler, son dakika haberleri, yerel ve dünyadan en güncel gelişmeler, magazin, ekonomi, spor, gündem ve tüm gazete haberleri gazetelink.com'da!

Son Haberler

Tekrar hoşgeldiniz!

Hesaba giriş yap

Şifrenizi alın

Parolayı sıfırlamak için ayrıntıyı girin

Yeni Oynatma Listesi Ekle