Habertürk, haberi acilen sildi! Hulisi Akar, Gül’ü siyasetten uzak durması yönünde ikna etmek için ziyaret etti

Habertürk, haberi acilen sildi!

Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar, Erdoğan’ın talimatı üzerine Gül’ü siyasetten uzak durması yönünde ikna etmek için ziyaret etti

Siyasetten uzak durması gereken Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar, Gül’ü siyasetten uzak durması yönünde ikna etmek için ziyaret etti.

Reklamcılık

Erdoğan’ın Erbakan Ödülleri öncesi İbrahim Kalın’ı ve Hulusi Akar’ı, Abdullah Gül’ü ikna için ziyarete gönderdiği anlaşıldı.

Bugün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le Maslak’ta bulunan çalışma ofisine bir araya geldi. Görüşme, 2 saat 20 dakika sürdü.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile, Gül’ün ofis olarak kullandığı Maslak’taki tarihi binada görüştü.

GİZEMLİ ZİYARETÇİ

Görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmazken, Saadet Lideri Karamollaoğlu aracıyla ofisten ayrıldı.

Karamollaoğlu’nun ayrıldığı sırada Gül’ün ofisine yeni bir konvoy giriş yaptı. Korumalar makam aracının içerisinde kimin olduğuna dair görüntü alınmasına izin vermedi

Erdoğan’ın Erbakan Ödülleri öncesi İbrahim Kalın’ı ve Hulusi Akar’ı, Abdullah Gül’ü ikna için ziyarete gönderdiği ve konvoyun da Kalın ve Akar’a ait olduğu düşünülüyor.

Habertürk, İbrahim Kalın ve Hulusi Akar tarafından gerçekleşen Gül ziyaretini haber olarak yayımladıktan sonra jet hızıyla haberi kaldırdı.

Gazetelink Medya

Gazetelink Medya

Haberler, son dakika haberleri, yerel ve dünyadan en güncel gelişmeler, magazin, ekonomi, spor, gündem ve tüm gazete haberleri gazetelink.com'da!

Son Haberler

Tekrar hoşgeldiniz!

Hesaba giriş yap

Şifrenizi alın

Parolayı sıfırlamak için ayrıntıyı girin

Yeni Oynatma Listesi Ekle