İktidar gazetecileri ‘Bulu’ için devreye girdi: “Boğaziçi sadece elitistlerin değil, milletindir”…
Pelikancılar grubunda adı geçen “iktidar gazetecisi” Hilal Kaplan’dan Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan AKP’li Melih Bulu’ya destek geldi. Kaplan, “Boğaziçi sadece elitistlerin değil, milletindir, Allah muvaffak etsin” dedi.
Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanması ile tartışmalara neden olan Prof. Dr. Melih Bulu için sosyal medya hesabından destek mesajı paylaştı. Kaplan, “Boğaziçi sadece elitistlerin değil, milletindir, Allah muvaffak etsin” sözleriyle destek verdi.
Bulu’nun ilk açıklamasını alıntılayan Kaplan, “Bir Boğaziçi mezunu olarak, kerameti kendinden menkul bir kibirle size karşı çıkacaklar olacağını biliyorum ve aldırmadan yolunuza devam etmenizi bekliyorum. Boğaziçi sadece elitistlerin değil, milletindir. Allah muvaffak etsin.” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)